2009-03-10

Americký story

OK, tohle je inspirovaný jedním videem z Youtube, ale snažila jsem se to přepsat do nějaký bytelný podoby... a hlavně do češtiny. Možná trochu kýč... ne tak dobře :-).

Motorka svištěla po opuštěný silnici. Napravo nalevo jen vyprahlá tráva a občas nějakej ten keřík. Kopec se svažoval. Nikde nebyl jediný člověk kromě chlapce a dívky na motorce, která se příliš nezdravou rychlostí řítila k blízkému městu pod kopcem.
"Prosímtě zpomal!" Zařvala dívka tak, aby jí kluk zpod helmy slyšel. A on jí stajně hlasitě odpověděl: "Copak si neumíš užít rychlou jízdu?"
Chvilku nabírali ještě větší rychlost a dívka znovu zařvala: "Zpomal už! Já se bojím..." Kluk jí odpověděl: "Tak mi řekni MILUJU TĚ!!" "Miluju tě! Ale teď už prosím zpomal!!" "A teď mě obejmi."
Dívka ho obejmula a znova mu připoměla, ať zastaví. "A teď si vezmi mojí helmu..."

Druhý den v novinách:

Včera ve večerních hodinách narazil motocykl do budovy na kraji města. Dívka byla s těžkými zraněními hospitalizována v místní nemocnici, chlapec řídící motocykl byl na místě mrtvý...

Chlapec na začátku sjezdu zjistil, že mu nefungují brzdy, ale nechtěl, aby to jeho holka zjistila. Tak se pozná pravá láska.

Žádné komentáře: